Героический Форум!

Потрібен ремонт у квартирі

Размещено by magdis 
Потрібен ремонт у квартирі
10.03.2023 16:04
Порадьте, у кого найкраще замовити ремонт квартири у Києві?
Re: Потрібен ремонт у квартирі
10.03.2023 16:04
З таким запитом найкраще звертатися до перевірених фахівців компанії Modern Construction https://modernconstruction.com.ua/, які якісно виконають ремонт будь-якої складності в заявлені терміни та за доступною ціною.
Re: Потрібен ремонт у квартирі
22.03.2023 20:08
Друзья, а кто может двери поменять? Нужен проверенный мастер. Вот тут я недорого межкомнатные двери https://triodveri.ua/mezhkomnatnyie-dveri/ взял и надо поменять их, а сам я не смогу этого сделать.
Re: Потрібен ремонт у квартирі
20.08.2023 15:03
Розкажіть про вибір дверей докладніше. Я саме цим займаюся
Re: Потрібен ремонт у квартирі
20.08.2023 16:04
А що тут розказувати? Двері треба обирати відповідно до матеріалу, бюджету покупки та стилю вашого інтер'єру. Де саме це можна зробити? То я вам скажу, ось сайт https://rodos.ua/ua від виробника дверей Родос. Тут можна знайти будь-які двері на свій смак. Можна з декором чи вставками обрати, або пофарбовані двері... Варіантів тут безліч, просто заходьте та обирайте що вам підходить.



Изменения 1 раз. Последнее изменение в 20/08/2023 16:04 by Rebol.
Re: Потрібен ремонт у квартирі
28.09.2023 16:04
Зрозуміло, що ви шукаєте якісного виконавця для ремонту квартири в Києві. Варто звернути увагу на багато факторів: якість робіт, вартість, терміни та відгуки попередніх клієнтів.

Однією з перевірених компаній, яка надає послуги ремонту квартир, є «Метер». Вони мають хорошу репутацію, великий досвід роботи та позитивні відгуки. Більше інформації про них ви знайдете на сайті: Метер.

На сайті ви можете ознайомитися з портфоліо виконаних робіт, дізнатися про особливості роботи компанії та отримати консультацію щодо вашого проекту. «Метер» пропонує індивідуальний підхід до кожного клієнта та гарантію якості на виконані роботи.

Важливо, щоб компанія мала досвід в різних типах ремонту, враховувала всі ваші побажання та пропонувала оптимальні рішення з урахуванням бюджету і термінів. «Метер» володіє всіма цими якостями, тому може бути хорошим варіантом для вас.
Re: Потрібен ремонт у квартирі
20.10.2023 11:11
Ви тут дали дуже багато порад з цього приводу, але я можу порадити щось інше про що згадують не з самого початку але це не найважливіший момент серед усіх при ремонті квартири, а саме це сантехніка. Дуже часто із за того щоб вмістити ванну чи комунікації до неї тощо, перероблюють увесь проект так що треба віднестися до цього дуже відповідно, так що ось вам хороший магазин https://sandom.net/category/vanni/ в якому ви можете як мінімум проконсультуватись, а як максимум замовити у них усе необхідне!
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©