Героический Форум!
здрастуйте, я для себе знайшов найкращих вчителів англійської мови ось тут [lee.org.ua] Вони мені дуже допомогли
Здравствуйте! Мы ходим на курсы английского и нам там выдают обучающие материалы. Но я себе купила дополнительно учебник английского языка https://www.britishbook.ua/ru/catalog/uchebnye-kursy/yazyk-english/ чтобы дома заниматься и быстрее выучить язык. В Бритишбук поищите такие товары - здесь очень много книжек разного типа.
Добрий день! Я сама нещодавно шукала собі викладача з англійської. Спочатку пробувала знайти репетитора у себе в місті, навіть дивилась мовні школи. Потім натрапила в інтернеті на українську освітню платформу Промова і зрозуміла, що це якраз мені і підходить! Адже там можна не лише вибрати індивідуальні заняття з викладчем, а ще й проходити уроки самостійно, вивчаючи різні теми, чи вибрати групові заняття з іншим стиудентами свого рівня. У загальному мені дуже все подобається! Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. |
| |||||||||||||||||||||||
2001-2024 © | ||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|