Героический Форум!

Страховка КАСКО

Размещено by lyahovitchandre 
Страховка КАСКО
21.12.2022 00:12
Всім привіт. Довго шукав надійний поліс страхування, добре що порадили оформити страховку КАСКО тут https://arsenal-ic.ua/product/avtostrahuvannya/kasko . Поліс оформляється швидко та з виплатами проблем не буває. Рекомендую!
Re: Страховка КАСКО
22.01.2023 19:07
Узнать условия и цены необходимого вам вида страхования можно и вот здесь на сайте. Для примера, зеленая карта на автомобиль https://vuso.ua/ru/uslugi/zelenaya-karta.html. Зеленая карта покрывает расходы украинского водителя, если тот вдруг станет виновником ДТП за пределами своей страны, обеспечивая возмещение имущества перед третьими лицами.
Re: Страховка КАСКО
23.07.2023 15:03
З приводу зеленої карти – доводилося її теж оформляти. І 6 років тому і півтора роки тому. І за цей час дуже здорово все змінилося. Вже півтора роки тому, коли я робила її в https://greentravel.ua/ua/stoimost-zelyonoj-karty/ звернула увагу, що її почали робити набагато швидше.
І оформлення повністю перейшло до онлайн.
А це набагато зручніше, ніж раніше.
І за вартістю зелена мапа не підскочила в ціні. Що теж не може не тішити.
Re: Страховка КАСКО
19.08.2023 15:03
Я дуже полюбляю обирайти найкращі варіанти у всьому і КАСКО не виключення. Я часто перевіряю ціни на сайтах агрегаторах, наприклад https://kirins.com.ua/kasko і знаю де які опції включено і де які умови. Мені дуже це подобається. Тому раджу завжди шукати цікаві варіанти, якщо є хоча б 30 хвилин додаткового часу smileys with beer
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©