Героический Форум!

Проблеми з інтимом

Размещено by banara 
Проблеми з інтимом
09.11.2021 14:02
Як вважаєте, чи повинні виникати підозри щодо подружньої зради, коли жінка перестає приділяти своєму чоловіку увагу в інтимному плані? Сталося так, що на протязі майже 6 місяців у нас не було сексуального контакту з дружиною, хоча я робив на це натяки та залицявся. Як ви вважаєте, є в неї хтось чи ні?
Re: Проблеми з інтимом
09.11.2021 15:03
у многих такая проблема.
Re: Проблеми з інтимом
10.11.2021 12:12
Напевно в такій ситуації я би наважився на серйозну розмову. Або навіть простежив декілька днів за тим, чим саме займається моя дружина, коли я не поруч. Розумію, що це занадто, але краще володіти аби якою інформацією, аніж ніякою взагалі.
Re: Проблеми з інтимом
10.11.2021 12:12
Я вважаю, що зраджує, адже як можна ще пояснити відсутність сексуального потягу? Якщо до цього у вас було насичене інтимне життя, а потім воно раптово зникло, то це означає лише одне, що від вас воно перейшло на інший об'єкт.
Re: Проблеми з інтимом
10.11.2021 12:12
Чому чоловіки одразу починають підозрювати своїх дружин у зраді, коли не отримують від них сексу? Річ у тому, що ми, жінки зовсім по іншому створені. Ми живемо емоціями.
Тому якщо ваша дружина не хочу сексу https://blog.karpachoff.com/chto-delat-muzhu-kogda-zhena-ne-hochet-seksa то справа лише у вас та вашому відношенні до неї. Можливо ви її колись образили, або недостатньо приділяєте уваги останнім часом? Проаналізуйте свої вчинки! Та я якщо наважитесь на розмову, то не починайте її зі звинувачень, а навпаки з вибачень. Спробуйте дізнатись звідки така образа.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©