Героический Форум!

Як правильно підібрати суміш малюку?

Размещено by Lukrecia 
Як правильно підібрати суміш малюку?
27.09.2021 16:04
Привіт усім. Не склалося у нас з грудним вигодовуванням і синочка з народження почала я годувати сумішшю. Тільки, чомусь він дуже нервується коли їсть і після годування сильно починає кричати. Я так розумію, що швидше всього йому не підходить суміш. Підкажіть, на що опиратися при виборі суміші?
Re: Як правильно підібрати суміш малюку?
27.09.2021 16:04
Я б на вашому місці в першу чергу порадилася б з вашим педіатром. Лікар точно підкаже вам, знаючи особливості вашого малюка, яку йому слід попробувати давати суміш.
Re: Як правильно підібрати суміш малюку?
27.09.2021 16:04
скажу вам, що дійсно, вибір суміші - це досить відповідальний процес. У нас донечка народилася передчасно і ми їй почали купувати і давати суміш для недоношених дітей. Але ще і я вам повторю, що цю суміш ми вибирали разом із лікарем.
Re: Як правильно підібрати суміш малюку?
27.09.2021 16:04
Наш синочок дуже мучиться із животиком. У нього настільки проходять зараз серйозно коліки, що ні в день, ні в ночі він нам не дає спокою. Я, наприклад, прочиталаи статтю про те, яку дитячу суміш слід давати дитині при коліках тут https://mamako.ua/blog/0-3-misyatsi/kakuyu-detskuyu-smes-vybrat-pri-kolikakh-u-malysha/ І отримала на рахунок цього вичерпну інформацію і суміш ми якраз таки підібрали найбільш підходящу для нашого сина. Автор, а у вашої дитинки теж є дуже болючі коліки?
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©