Героический Форум!

Контроль роботи працівників онлайн

Размещено by miraun 
Контроль роботи працівників онлайн
29.05.2021 12:12
Підкажіть, почула ненароком від однієї знайомої про те, що вона користується діаграмою в онлайні для того, щоб чітко давати завдання своїм працівникам та спостерігати за їх виконанням. Поясніть, що це таке та де у бізнесі можливо застосовувати цю діаграму.
Re: Контроль роботи працівників онлайн
29.05.2021 12:12
Напевно ви маєте уявлення з математики, що це таке діаграма. А ваша знайома мабуть мала на увазі діаграму Ганта, яку широко використовують у веденні бізнеса для побудування злагодженого робочого процессу .
Re: Контроль роботи працівників онлайн
29.05.2021 12:12
Точніше буде сказати, що це один із методів роботи над проектами, де можна їх створювати , назначати відповідальних, спостерігати за виконанням та інше. Широке застосування ця діаграма набула завдяки різноманітним сервісам для бізнесу.
Re: Контроль роботи працівників онлайн
29.05.2021 12:12
Я, як керівник рекламного агентства сама планую проекти для своїх працівників. В цьому мені допомагає діаграма Ганта онлайн в Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/articles/task_gant_online.php Цей бізнес сервіс надає можливості використовувати діаграму у повній мірі та спостерігати за всім процесом виконання завдань.
Я навіть маю можливість робити це через додаток у телефоні! Підходить діаграма майже всім сферам бізнесу. Тому я вам раджу спробувати сервіс Бітрікс24 та також інші його інструменти.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©