Героический Форум!

Закінчилася зелена карта

Размещено by FlaminGOSs 
Закінчилася зелена карта
06.05.2024 09:09
Привіт! Можливо у вас була схожа ситуація, що робити якщо термін зеленої карти вже закінчився, а потрібно перебувати за кордоном ще близько місяця?
Re: Закінчилася зелена карта
07.05.2024 06:06
FlaminGOSs Пишет:
-------------------------------------------------------
> Привіт! Можливо у вас була схожа ситуація, що
> робити якщо термін зеленої карти вже закінчився, а
> потрібно перебувати за кордоном ще близько місяця?


Річ у тім, що "Зелена карта" - це міжнародний поліс обов'язкового страхування цивільної відповідальності власників автотранспортних засобів. Без нього за кордоном керувати авто незаконно. Більше того, у разі ДТП усі витрати довелося б компенсувати з власної кишені, а це величезні ризики. Що робити, якщо за кордоном закінчився термін дії автостраховки Зелена картка? потрібно негайно продовжувати страховку. На щастя, зробити це нині можна дистанційно за допомогою онлайн-сервісів українських страхових компаній.
Головне - заздалегідь завантажити всі необхідні документи в електронному вигляді (паспорт, техпаспорт, фото авто). Після онлайн-оплати новий поліс буде надісланий на вашу електронну пошту. Його можна роздрукувати чи зберегти у смартфоні для перевірки.

Звичайно, це додатковий клопіт під час подорожі. Але згадайте, скільки часу та нервів може забрати оформлення усіх необхідних документів у випадку ДТП без належного страхового покриття. Тож краще трохи переплатити, аніж ризикувати.



Изменения 2 раз. Последнее изменение в 07/05/2024 06:06 by Lentyaiii.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©