Героический Форум!

Новини Кам’янець-Подільського

Размещено by KeseNia 
Новини Кам’янець-Подільського
03.02.2024 15:03
Сьогодні хотіла б поділитись з вами посиланням на дуже цікавий та корисний сайт. Особливо він має зацікавити жителів Кам'янця-Подільського, нашої громади та гостей міста. Це інтернет-газета «Кам'янець-24» і тут є новини Кам’янець-Подільського https://24kp.com.ua/news/ а також Хмельницької області. Крім того, на сайті є маса цікавого – тут до ваших послуг розділи Лайфхаки та Туризм. Ось наприклад, чи знаєте ви, скільки чашок кави треба пити на день, щоб скинути зайву вагу? Або ознаки дефіциту вітаміну В12 на обличчі? Якщо не знаєте – то рекомендую вам перейти за посиланням вище та почитати. А якщо знаєте – все одно заходьте на сайт, там є ще дуже багато цікавої та корисної інформації. І не забутьте про вкрай точний та зручний прогноз погоди.
Re: Новини Кам’янець-Подільського
12.02.2024 17:05
Новини дуже важлива складова нашого з вами життя, саме тому треба завжди бути в курсі того, що відбувається. В цьому аспекті може допомогти якісний новинний портал, котрий буде завжди надавати тільки актуальні та якісні новини. Мені свого часу дуже пощастило, що я зміг знайти цей новинний портал [delo.ua] , бо саме він підтримує мене в ресурсі та публікує перевіренні новини. За весь той час, що я активно слідкую за інформаціним простором, то саме він продемонстрував найвищій рівень професіоналізму та поправу рахується найкращим інформаційним порталом нашої країни. Тому друже, якщо хочеш завжди бутти в курсі подій, то використовуй саме його.
Re: Новини Кам’янець-Подільського
04.03.2024 18:06
Вам варто звернути увагу на ресурс де є повітряна тривога Хмельницький Життя у Хмельницькому завжди було спокійним, але останні події кинули тінь на наше колись спокійне місто. Поява повітряних нальотів залишила громаду приголомшеною та тривожною. Ці непередбачені події принесли на наш поріг сюрреалістичну та тривожну реальність. Спокійну атмосферу, яку ми колись сприймали як належне, змінили нав’язливі звуки сирен і віддалені вибухи. Вплив повітряних нальотів не лише фізичний, але й вплинув на колективну психіку мешканців.



Изменения 1 раз. Последнее изменение в 04/03/2024 18:06 by Kristiana.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©