Героический Форум!

Де взяти дизайн для вишивки на сорочці?

Размещено by SupRimes 
Де взяти дизайн для вишивки на сорочці?
26.12.2023 23:11
Привіт, друзі! Шукаю якісний дизайн для вишивки на своїй сорочці. Може, хтось порадить, де можна знайти цікаві варіанти? Чи може, у когось є досвід самостійного створення дизайну?
Re: Де взяти дизайн для вишивки на сорочці?
27.12.2023 00:12
Я нещодавно також шукав варіанти для вишивки і знайшов кілька крутих сайтів. Заглянь на Etsy або Pinterest, там багато унікальних дизайнів. А якщо хочете самі створити, можете використати програми для дизайну, наприклад, Adobe Illustrator.
Re: Де взяти дизайн для вишивки на сорочці?
27.12.2023 00:12
Дякую за пораду! Так, Etsy і Pinterest - цілком логічний вибір. А щодо програм, чув, що деякі спеціально адаптовані для вишивки. Буду розглядати обидві опції. Ще раз дякую!
Re: Де взяти дизайн для вишивки на сорочці?
27.12.2023 00:12
Якщо самі не маєте часу і бажання шукати безкоштовний варіант, є й інший вихід. Нещодавно особисто замовив у "Крамниці вишитого одягу" дизайн для своєї сорочки, і враженнями залишився надто задоволений. Їхні дизайни вражають оригінальністю та якістю виконання. Знайшов там не просто класичні схеми, але і стильні та сучасні варіанти, що додають особливий шарм моїй вишивці. Що важливо, вони пропонують індивідуальний підхід до клієнта, можливість внести зміни в існуючі дизайни [kram.kr.ua] чи створити щось абсолютно унікальне. Обслуговування також на висоті, оперативно відповідають на всі запитання і враховують всі побажання. Так що, якщо хочете вражати оригінальністю та якістю, раджу заглянути в "Крамницю вишитого одягу". Там також пропонують чудовий вишитий одяг, а не лише дизайни вишивок.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©