IP/Host: 185.253.41.--- Зарегистрирован: 4 годов назад Сообщения: 100
да можно попробовать такое посмотреть в интернете на разных сайтах. но и такая машина сейчас стоит довольно дорого и не факт что она будет в хорошем состоянии.
IP/Host: 185.253.41.--- Зарегистрирован: 4 годов назад Сообщения: 186
Так є багато марок авто які продаються з пробігом. Тут вам потрібно визначиться яку ви хочете і потім її дивитися. І можна ще взяти авто в розстрочку, тоді воно вам взагалі дешевше обійдеться. І для цього не потрібно ніяких паперів збирати. Ось ви все можете і самі подивитися ось тут на сайті і там відразу можна і подати заявку на оформлення, так буде швидше ніж кудись ходити.
IP/Host: ---.246.203.253.static.ttnet.com.tr Зарегистрирован: 3 годов назад Сообщения: 412
Я так взял с рук и не проверил ее на СТО заранее - после покупки через день коробка передач стала шалить. В общем, поехать пришлось на СТО, ремонт акпп avtomatic.pro Киев тут делают недорого и починить ее. Хорошо хоть не все деньги мира ремонт мне стоил.
IP/Host: ---.246.203.253.static.ttnet.com.tr Зарегистрирован: 1 год назад Сообщения: 87
Автор, Ви повинні бути готові до того, що машину треба точно ремонтувати, тому що якщо авто старе - в ньому не може бути все бездоганним. Можу Вам порадити хороший Автосервіс Черкаси – я тут завжди ремонтую машинку та задоволений що ціною, що якістю. працюють хлопці швидко та дуже добре.