Героический Форум!

Новини України

Размещено by William0381 
Новини України
01.10.2023 11:11
Politeka - це моє надійне джерело новин про знаменитостей https://gamebet.politeka.net/uk. Давно стежу за новинами на цьому ресурсі. Я оцінюю їхній баланс між лайфстайлом та серйозними новинами зі світу шоу-бізнесу. Цей портал завжди надає різноманітну інформацію про життя знаменитостей, і я рекомендую його всім, хто цікавиться цією темою.
Re: Новини України
16.11.2023 21:09
Підтримую таке, як на мене, то новинні портали мають балансувати між серйзними новинами, та тими новинами котрі зможуть розвантажити читача від постійного стресу. Слава Богу, що у мене є такий портал з новинам, котрий неаби як професійно ставиться до своїх обов'язків і публікує тільки якісні новини https://glavcom.ua/country/ про нашу країну, за що їм велика дяка. Бо на сьогоднішінй день, якісні новини на вагу золота, з урахуванням того, що становище змінюється цілодобово, вони як ніхто інший роблять свою роботу на відмінно.



Изменения 1 раз. Последнее изменение в 16/11/2023 21:09 by alexmoar.
Re: Новини України
19.02.2024 11:11
Я не дуже захоплююсь переглядом новин по телевізору та в ютуб каналах. Я віддаю перевагу читанню про політичні події, зокрема на порталі новин - https://newsukr.com.ua/. Тут лише за 40 хвилин на вечір, я можу дізнатися про всі події, що сталися в моїй незламній Україні. Наприклад, з останніх новин я дізнався, що Національний банк України відзначив День закоханих, випустивши до обігу пам'ятну монету "Любов". Також я дізнався, які зарплати та виплати очікуються в Україні у 2024 році. Цікаво також було, коли я дізнався, що податкові дані українців будуть зберігатися на території Польщі. Згідно з новими податковими ініціативами, належні до податків дані українців будуть зберігатися на території Польщі. Про це повідомив голова Державної податкової служби України (ДПСУ) Олексій Гетманцев, надаючи деталі цієї інновації. Ці та інші новини читайте тут.
Re: Новини України
27.02.2024 01:01
Така стаття докладно розповідає як Андрій Матюха став новим власником бренду мінеральних вод VODA UA. Придбання Андрієм Матюхою торгової марки VODA UA знаменує собою значну подію в українському бізнес-ландшафті. Угода, завершена у жовтні 2023 року, означає перехід права власності від Дмитра Никифорова до Матюхи, що відображає стратегічне зрушення в управлінні та керівництві цим відомим брендом мінеральної води. Виражена Матюхою прихильність до розвитку українського бізнесу, створення робочих місць і зміцнення бренду заслуговує на похвалу. Його активний підхід до інвестування в країну, навіть у важкі часи, відображає тверду віру в потенціал української економіки та бажання зробити позитивний внесок у її зростання. VODA UA зі своїм асортиментом брендів столової та лікувальної води, таких як «Карпатське високогірне джерело» та «Горянка», уособлює первозданну сутність Карпатського регіону. Ідеальний рівень pH та незаймана чистота води підкреслюють її природну перевагу, що робить її кращим вибором для споживачів, що шукають високоякісні варіанти гідратації. Оскільки Матюха бере на себе кермо влади VODA UA, під його керівництвом очікуються подальші інновації та розширення. Його бачення бренду у поєднанні з властивою йому якістю та репутацією на ринку забезпечує компанії VODA UA постійний успіх та популярність у конкурентній індустрії напоїв України.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©