Героический Форум!

В каком банке лучше менять доллары в гривны?

Размещено by Lenio 
В каком банке лучше менять доллары в гривны?
19.03.2023 10:10
Привет. В каком банке лучше менять доллары в гривны? Чтоб с минимальной комиссией.
Re: В каком банке лучше менять доллары в гривны?
19.03.2023 11:11
Привет. Зачем вам банк? Нет банков с хорошим курсом доллара для обмена. Вот лучшие обменники валют в городе https://mirvalut.com/ . Проверенная точка. Нет комиссии, курс один из лучших в Киеве. Вы можете даже мониторить курс прямо на сайте, не выходя из дома.
Re: В каком банке лучше менять доллары в гривны?
23.11.2023 14:02
Если есть долларовая карта, то с карты на карту конвертировать будет в любом случае выгоднее, чем в отделении банка покупать по курсу.
Re: В каком банке лучше менять доллары в гривны?
23.11.2023 16:04
Наразі стало знову доступним обмінювати валюту онлайн з картки на картку. Це дійсно дуже зручно і за більш вигідним курсом. У мене обидві картки mastercard, тому конвертація миттєва, а сама операція не потребує сильних знань. При цьому з картами mastercard я отримала ще ряд інших привілеїв. Починаючи з бонусів та знижок у партнерських сервісах та магазинах і закінчуючи навчанням у школі платіжної грамотності, про яку дізналася звідси https://mastercard.ua/uk-ua/personal/get-support/skillup.html . Дуже рада, що приділила час цьому аспекту, адже багато для себе дізналася і стала обізнаною в цій темі.
Re: В каком банке лучше менять доллары в гривны?
29.01.2024 22:10
А я дуже хотів би дізнатися, який банк найкраще обрати для вкладення грошей на депозит. Які фінансові установи надають найвигідніші умови? Що потрібно враховувати під час вибору банку для депозиту? Які ризики пов'язані з такими вкладами?
Re: В каком банке лучше менять доллары в гривны?
29.01.2024 22:10
Обираючи банк для депозиту, важливо враховувати декілька ключових факторів. Перш за все, слід звернути увагу на відсоткову ставку, яку пропонує банк за розміщення коштів на депозиті. Також варто оцінити терміни вкладу та можливість раннього зняття коштів без втрати процентів. Я б порадила розглянути накопичувальний рахунок https://clhs.com.ua/ua/nakopichuvalni-rahunky . Вони пропонують конкурентні відсоткові ставки і різноманітні терміни вкладу, що дозволить підібрати оптимальний варіант для вас. До того ж, на їхньому сайті ви знайдете докладну інформацію щодо умов та переваг накопичувальних рахунків.
Re: В каком банке лучше менять доллары в гривны?
13.02.2024 16:04
Доброго дня! Зверніться в банк Південний. Я обслуговуюся в них вже досить довго і впевнено можу сказати, що це дуже хороший банк! В них ви також зможете здійснити такі валютні операції як продаж та купівля іноземної валюти https://bank.com.ua/valyutye-operacii. Тут ви отримаєте якісне обслуговування від досвідчених спеціалістів.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©