Героический Форум!

Літній одяг

Размещено by miraun 
Літній одяг
13.03.2023 21:09
Підкажіть хороший магазин, де можна купити літній одяг. Літо уже не за горами, то ж потрібно купувати речі завчасно. А саме цікавлять топи, сарафани. Буду вдячна за рекомендації.
Re: Літній одяг
13.03.2023 22:10
Прям так щоб магазину конкретного не знаю, завжди купую одяг в різних магазинах, щось там сподобається, а щось там. Буває різне, також часто замовляю в соцмережах, там теж дуже багато речей красивих є і досить непоганої якості.
Re: Літній одяг
13.03.2023 23:11
На літо брала топи жіночі дуже хорошої якості від бренду germanvolf якість відмінна, я задоволена. Вже не перший раз замовляю і все якісне та стильне пошиття. Після прання речі не втрачають колір, та не псується тканина. Доставка швидка, зручна оплата і доступні ціни. Дуже задоволена, рекомендую. В асортименті також є речі для сну та дому, можна й на подарунок підібрати.
Re: Літній одяг
14.03.2023 16:04
Вибирати собі літні речі люблю найбільше, оскільки саме літні колекції дарують емоції та позитивний настрій, вони всі такі яскраві та різноманітні. Зараз бренд coperni https://theicon.ua/ua/brand/coperni_169/ вже представив свою нову колекцію на весну/літо, причому звідси хочеться замовити все. Але найбільше сподобалися сукні.
Re: Літній одяг
12.01.2024 22:10
Чудові речі від відомих брендів - якість само собою, а ось неповторний дизайн це зовсім інше. В таких речах сміливо на вишуканий захід, вечірку, прийом, або інше. Не на кожен день, звісно. Для себе, або максимально заощадити та знайти цікаві речі, роблю замовлення через Доміно. Хоча багато брендів зараз не мають працюючих бутіків, в них є багато брендів. Ось можна навіть loro piana оригінал купити https://domino.ua/loro_piana а це дійсно дорогий бренд. Подивіться колекцію, це максимально нова та актуальна.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©