Героический Форум!

Страховка

Размещено by tefanga 
Страховка
28.10.2023 01:01
Привет всем.
Скоро еду в другую страну. Хотел уточнить, нужна ли страховка для этого?
Вот уже даже нашел где можно по норм цене сделать https://ingo.kiev.ua/turisticheskoe-strakhovanie-pri-vyezde-z
К слову, кто-то может знаком ещё с данной страховой?
Re: Страховка
26.01.2024 17:05
З огляду на непередбачуваність дорожніх ситуацій, я думаю про те, щоб оформити страховку від нещасних випадків для себе. Які основні моменти варто врахувати при виборі подібної страховки та які основні переваги даного виду захисту?
Re: Страховка
26.01.2024 17:05
Момент, коли я вирішив оформити страховку, тут на повне каско ціна https://finbest.com.ua/kasko/description досить адекватна. Це рішення було прийняте не лише задля збереження фінансів у разі страхового випадку, а й задля того, щоб уникнути непотрібних турбот та стресу. Тепер я знаю, що будь-які непередбачені ситуації на дорозі не стануть для мене фінансовим тягарем. Повне каско забезпечує мені почуття спокою та впевненості у майбутньому, роблячи моє водіння ще більш приємним та безтурботним.
Re: Страховка
17.02.2024 13:01
У нас, в принципі, можна офорлювати будь-яку з можливих автоцивілок. Але недавно збиралася виїжджати за кордон і потрібно було заздалегідь оформити зелену карту. Оформили мені її в https://greentravel.ua/stoimost-zelyonoj-karty/ зробили дуже швидко. Зелена карта, до речі, за кордоном є обов'язковою. Як і автоцивілка – у нас.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©