Героический Форум!

Нужны права

Размещено by Filling 
Нужны права
08.11.2022 13:01
Здравствуйте! Нужны водительские права, только нет времени на прохождение курсов вождения, ПДД и так знаю прекрасно, за рулем уже больше 10 лет, какие есть варианты?
Re: Нужны права
08.11.2022 13:01
Если действительно хорошо владеете знаниями ПДД и навыками вождения авто, то рекомендую обратиться в компанию "Prava112", вот ссылка https://forbes.net.ua/raznoe/2022/10/30/oformlenie-voditelskikh-prav-onlain/ , здесь Вам помогут абсолютно легально получить водительское удостоверение, кроме того, вышлют их прямо домой, заходите на сайт для более подробной информации.
Re: Нужны права
02.11.2023 17:05
Лише через автошколу – інших варіантів немає. Потрібно пройти навчання – і тоді права у Вас будуть у карману. Ось пристойна автошкола https://sheriff-drive.com.ua/, де Вам буде максимально комфортно, зверніть на них увагу.
Re: Нужны права
29.03.2024 14:02
Мене цікавить, чи може хтось порекомендувати автошколу в Одесі, де можна швидко та ефективно вивчити навички водіння. Мені дуже бажається навчитися керувати автомобілем, але час на навчання обмежений, тому важливо для мене знайти школу, яка надасть інтенсивний та якісний курс. Буду вдячна за будь-які рекомендації або досвід інших людей, які вже проходили навчання в одеських автошколах.
Re: Нужны права
29.03.2024 14:02
Dadasha Пишет:
-------------------------------------------------------
> Мене цікавить, чи може хтось порекомендувати
> автошколу в Одесі, де можна швидко та ефективно
> вивчити навички водіння. Мені дуже бажається
> навчитися керувати автомобілем, але час на
> навчання обмежений, тому важливо для мене знайти
> школу, яка надасть інтенсивний та якісний курс.
> Буду вдячна за будь-які рекомендації або досвід
> інших людей, які вже проходили навчання в одеських
> автошколах.


Я б з радістю порекомендувала вам одну з автошкіл в Одесі https://autoshkola.od.ua/uk/avtokursi-vodinnya/ Тут я вчилася особисто. Вони пропонують інтенсивні курси навчання, які дійсно допомагають швидко засвоїти навички водіння. Інструктори там дуже професійні і терплячі, завдяки чому навчання проходить ефективно та без стресу. Крім того, вони пропонують гнучкий графік занять, що дозволяє підлаштувати навчання під ваш розпорядок дня. Я була задоволена результатом із цієї автошколи й впевнена, що й вам вона сподобається.
Re: Нужны права
01.04.2024 17:05
Ну лучше все таки сделать по правилам, а то в какой нибудь конторе могут и обмануть
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©