Героический Форум!

Создание сайта-визитки

Размещено by AlinkaMalinka 
Создание сайта-визитки
31.10.2022 18:06
Здравствуйте.
Вас интересует создание сайта-визитки?

Тогда хотела бы вам порекомендовать обратиться в эту https://attico.dp.ua/uslugi/sozdanie-sajta-vizitki студию.

У них недорого и работают замечательные специалисты (работу выполняют быстро и с учетом всех требований заказчика).
Re: Создание сайта-визитки
26.08.2024 14:02
Нам нужен полноценный сайт. Кто может помочь в этом деле?
26.08.2024 14:02
Dadasha Пишет:
-------------------------------------------------------
> Нам нужен полноценный сайт. Кто может помочь в
> этом деле?

Если вам нужен качественный современный сайт, обратитесь в DevPro, эти ребята уже много лет занимаются профессионально созданием сайтов в Одессе https://devpro.agency/ru/ Мы пользовались их услугами, и отзыв только положительный. Они внимательно выслушали все наши пожелания, предложили лучшие решения и реализовали проект точно в срок. Каждый этап работы был четко согласован и выполнен на высоком уровне. Команда DevPro всегда держит связь и готова внести необходимые изменения или предоставить консультации. Это надежный партнер, на которого можно положиться!
26.08.2024 15:03
Всем привет. Спасибо за совет, я искал информацию на эту тему.
26.08.2025 17:05
Коли в мене з’явився власний бізнес, я зрозумів, що не можна покладатися тільки на спеціалістів і закривати очі на ті сфери, в яких сам нічого не тямиш. Бо тоді не зможеш навіть оцінити, наскільки якісно вони роблять свою роботу. Саме так у мене було з дизайном.

Я почав помічати, що не розумію, чи правильно оформлюють приміщення моєї фірми, чи дійсно гарно виглядають наші візитки. Тоді вирішив — треба трохи самому розібратися. Купив книгу по дизайну на Rozetka, і це було дуже правильне рішення.

З того, що найбільше запам’яталося і що точно варто знати навіть підприємцю без дизайнерської освіти:
• Простота і мінімалізм. На візитці має бути тільки найнеобхідніше — ім’я, посада, контакти, логотип.
• Чітка ієрархія. Головна інформація повинна одразу кидатися в очі — ім’я та контактний номер.
• Якісний шрифт. Краще менше декоративності, але більше читабельності.
• Контраст. Текст має легко читатися на фоні, тому темне на світлому або світле на темному — класика.
• Фірмовий стиль. Візитка має відображати айдентику компанії, кольори, логотип, атмосферу.

Я зрозумів, що навіть базові знання допомагають краще бачити, що зроблено вдало, а де є помилки. І тепер, коли я замовляю дизайн візиток чи оформлення для фірми, я вже можу оцінити, чи воно справді відповідає правилам і виглядає професійно.

Це дає відчуття впевненості — що ти тримаєш під контролем не тільки фінанси чи документи, а й імідж своєї компанії.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы