Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Создание сайта-визиткиРазмещено by AlinkaMalinka
Здравствуйте. Вас интересует создание сайта-визитки? Тогда хотела бы вам порекомендовать обратиться в эту https://attico.dp.ua/uslugi/sozdanie-sajta-vizitki студию. У них недорого и работают замечательные специалисты (работу выполняют быстро и с учетом всех требований заказчика).
Dadasha Пишет: ------------------------------------------------------- > Нам нужен полноценный сайт. Кто может помочь в > этом деле? Если вам нужен качественный современный сайт, обратитесь в DevPro, эти ребята уже много лет занимаются профессионально созданием сайтов в Одессе https://devpro.agency/ru/ Мы пользовались их услугами, и отзыв только положительный. Они внимательно выслушали все наши пожелания, предложили лучшие решения и реализовали проект точно в срок. Каждый этап работы был четко согласован и выполнен на высоком уровне. Команда DevPro всегда держит связь и готова внести необходимые изменения или предоставить консультации. Это надежный партнер, на которого можно положиться!
Коли в мене з’явився власний бізнес, я зрозумів, що не можна покладатися тільки на спеціалістів і закривати очі на ті сфери, в яких сам нічого не тямиш. Бо тоді не зможеш навіть оцінити, наскільки якісно вони роблять свою роботу. Саме так у мене було з дизайном. Я почав помічати, що не розумію, чи правильно оформлюють приміщення моєї фірми, чи дійсно гарно виглядають наші візитки. Тоді вирішив — треба трохи самому розібратися. Купив книгу по дизайну на Rozetka, і це було дуже правильне рішення. З того, що найбільше запам’яталося і що точно варто знати навіть підприємцю без дизайнерської освіти: • Простота і мінімалізм. На візитці має бути тільки найнеобхідніше — ім’я, посада, контакти, логотип. • Чітка ієрархія. Головна інформація повинна одразу кидатися в очі — ім’я та контактний номер. • Якісний шрифт. Краще менше декоративності, але більше читабельності. • Контраст. Текст має легко читатися на фоні, тому темне на світлому або світле на темному — класика. • Фірмовий стиль. Візитка має відображати айдентику компанії, кольори, логотип, атмосферу. Я зрозумів, що навіть базові знання допомагають краще бачити, що зроблено вдало, а де є помилки. І тепер, коли я замовляю дизайн візиток чи оформлення для фірми, я вже можу оцінити, чи воно справді відповідає правилам і виглядає професійно. Це дає відчуття впевненості — що ти тримаєш під контролем не тільки фінанси чи документи, а й імідж своєї компанії. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| 2001-2025 © | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|