Героический Форум!

Одноразові пелюшки

Размещено by Vovare 
Одноразові пелюшки
26.03.2022 23:11
У мене дідусь зараз у лікарні. Крім медикаментів, треба ще купити одноразові пелюшки. Підкажіть, де їх можна подивитися? Та як їх треба вибирати? Вони різного розміру бувають?
Re: Одноразові пелюшки
Одноразові пелюшки бувають різного розміру. До речі, такі пелюшки є для дітей, а є для немовлят. Вони тільки розмірами відрізняються. Я колись для малого таку пелюшку купляв, коли не хотіли йому одягати підгузки, тому що у нього був пелюшковий дерматит.
Дякую за відповідь. А ви не підкажете, де ви купляли одноразові пелюшки. А ще хочу спитати, ці пелюшки не ковзаються у постілі? Тому що ми колись клали спеціальну клейонку, так ось вона дуже ковзала.
27.03.2022 00:12
Я би вам порадив зайти на сайт та подивитися ось такі одноразові пелюшки https://apteka-ds.com.ua/catalog/reabilitatsiya-ta-dohlyad/pelyushky Розміри пелюшок є різні. До речі, не думайте, що обов'язково найбільша пелюшка буде краща. Невелику за розміром пелюшку зручніше змінювати.
Такі пелюшки мають гарне всмоктування. Тому пацієнт не буде лежати на вологій поверхні.
До того ж вони мають невелику вартість. Наприклад, упаковка тридцять гігієнічних поглинаючих пелюшок MyCo розміром 60х90 см буде коштувати всього 27 гривень.

Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы