Героический Форум!

Страховка Осаго

Размещено by MISTERRICH 
Страховка Осаго
19.10.2021 00:12
Обязательно ли оформлять полис автострахования или можно обойтись без него?
Re: Страховка Осаго
19.10.2021 00:12
Страховка авто потрібна навіть досвідченим водіям, які залишили під колесами не одну сотню тисяч кілометрів. Та навіть якщо ви впевнені в собі, потрібно буде платити штраф за відсутність полісу, а це вже зовсім не приємно. Раджу купити автоцивілку на Автобукинг.
Re: Страховка Осаго
29.01.2022 20:08
Для тех, кому этот вопрос еще актуален советую оформить себе электронное страхование осаго https://vuso.ua/ru/uslugi/drugie-uslugi/epolis-osago.html. Сейчас очень многие только так и делают, очень удобная услуга. Подать заявку можно в любое удобное для вас время.
Re: Страховка Осаго
30.01.2022 21:09
Конечно обязательно.
Re: Страховка Осаго
22.04.2022 14:02
В данное время страхование не обязательно т.е. его не спрашивают, но до 2022 года должна была быть в наличии хоть какая-то страховка на авто и это было обязательным моментом.
Да она там и стоит не дорого, чтобы ее регулярно продлевать.
В частности, посоветую страховаться в https://greentravel.ua/ (ОСАГО). Оформление тут возможно в онлайн, а значит и ехать никуда не понадобится.
Обращайтесь.
Re: Страховка Осаго
17.08.2022 11:11
Хочу поділитись контактами фахівців компанії СК "Країна", у якій замовлена страховка ОСЦПВ Дніпро https://krayina.com/contacts/dnipro мене по ціні влаштувала. Заповнивши за підказками консультанта онлайн необхідну форму на сайті я в короткий термін зміг оформити страховий поліс. Тепер можу спокійно їздити на автомобілі не побоюючись штрафу за його відсутність. Рекомендую.
Re: Страховка Осаго
16.07.2023 11:11
MISTERRICH Пишет:
-------------------------------------------------------
> Обязательно ли оформлять полис автострахования или
> можно обойтись без него?


Це дуже важливе питання! Ніколи не зневажайте страхуванням, бо як то кажуть: "Якщо застрахован, то страхова за Вас молиться". Страховка це документ, що допоможе в разі непередбачуваної ситуації. А вартість страховки настільки невелика, що доступна для кожного.
Я зазвичай купую більшість страховок на сервісі: kirins.com.ua. Велика кількість страхових компаній, та дуже зручне оформлення. Якщо бажаєте знайти щось на свій бюджет, то спробуйте. І ще раз, завжди купуйте страхові поліси, хоча б від поганої компаніх, але купуйте! thumbs up
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©