Героический Форум!

Допоможіть знайти нормальні онлайн-курси англійської для сина-підлітка

Размещено by taty22 
Допоможіть знайти нормальні онлайн-курси англійської для сина-підлітка
18.02.2026 13:01
Привіт усім! Мій син 13 років, вчить англійську в школі, але говорить дуже соромиться, забуває слова, граматику плутає. Хочу знайти хороші онлайн-курси, щоб йому було цікаво, а не нудно як у школі. Важливо, щоб були ігри, завдання не тільки письмові, а й розмовні. Бажано невеликі групи або індивідуально, бо в великій групі він просто мовчить. Ціна теж має значення, бо зараз не дуже з грошима. Дуже хочу, щоб син не боявся говорити і почав отримувати задоволення від занять. Дякую за будь-які поради!
Re: Допоможіть знайти нормальні онлайн-курси англійської для сина-підлітка
18.02.2026 14:02
Раджу AP Courses. У них спеціальні курси англійської мови для дітей та підлітків https://courses.ap.education/kursy-anhliyskoyi-onlayn/dlya-ditey-ta-pidlitkiv/ . Заняття проходять онлайн з використанням Kahoot, Baamboozle та Wardwall – діти просто в захваті від ігор і змагань. Формат змішаний: є групові заняття в малих групах (щоб кожен говорив), але при цьому індивідуальна увага викладача до кожного. Є авторська методика Close to You – слова запам’ятовуються через 3D-моделі, асоціації, рухи, картинки. Програму підбирають під рівень і інтереси дитини. Можна індивідуальні заняття, якщо підліток соромиться групи. Ціна від 243 грн за урок у змішаному форматі – це доступно порівняно з іншими школами. Гарантія результату є: обіцяють C1 за рік, якщо не встигнеш – продовжують безкоштовно. Ще вони платиновий партнер Cambridge і мають сертифікат Language Cert.
Re: Допоможіть знайти нормальні онлайн-курси англійської для сина-підлітка
18.02.2026 14:02
Звичайно, результат залежить від дитини та регулярності. Загалом, варіант вартий уваги, особливо якщо пробний урок безкоштовний. Можна спробувати і порівняти з іншими школами.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы