Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Який Vaporesso XROS 5 Mini краще обрати для щоденного користування?Размещено by Vovhik
Потрібен перевірений магазин для вапорессо хрос 5 мини з рахунком на юрособу. Хочу самовивіз сьогодні або доставку на завтра, колір чорний або синій. Потрібні фото пломб і серійника до оплати, фіскальний чек, правила DOA листом. Підкажіть місце, де реально підтверджують наявність без затягувань.
Брав mini цього тижня. Спрацювало так, спочатку запитав у чаті реальну наявність і колір, попросив фото саме моєї коробки з серійником і голограмою. Далі уточнив умови обміну у разі DOA, надіслали листом. Оплата при отриманні з оглядом, у накладній окремими рядками картриджі і корпус, у чеку фіскальні реквізити. Пакування прийшло з повітряними вставками, кути цілі, блістери без вм’ятин, пломби неушкоджені.
За підбором опору для mini тримаю просте правило. 1,2 коли потрібна автономність і прохолодніша пара, 1,0 універсальний варіант на день, 0,7 коли хочеться смаку і щільнішої хмари. Перед запуском капни у вату кілька крапель, заповни бак, дай постояти 10 12 хвилин. Починай з коротких затяжок, без перегріву, далі плавно додай тривалість. Перевір щільність посадки і відсутність конденсату під картриджем. Збережи упаковку до тесту, у разі браку обмін проходить швидше. Дату виробництва звіряй на дні коробки, старі партії краще оминути.
Форумчани, особисто я брав vaporesso xros 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ як компактний девайс у дорогу. Замовив, також попросив додати картриджі 1,2 для автономності і 0,7 для смаку, пояснили різницю по тязі, температурі та витраті. Замовлення зібрали того ж дня, накладна з деталізацією, фіскальний чек, пакування щільне з м’якими прокладками. Після отримання уточнив по праймінгу, прислали інструкцію з часовими інтервалами, підказали, як уникати підгару і протікань. Рідину підібрав у них же, попросив щось нейтральне для щодня, надіслали кілька варіантів, що не залиплюють спіраль і не дають різкого післясмаку. ![]() Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|