Героический Форум!

Як обрати квартиру у новобудові?

Размещено by FlaminGOSs 
Як обрати квартиру у новобудові?
01.12.2025 10:10
Як обрати квартиру у новобудові? Не зовсім розумію як це зробити. Я хочу купити квартиру у будинку який ще будується. Поїхати подивитися як виглядає моя квартира на 10 поверсі я не можу бо там ще тільки фундамент. Як люди купують квартири яких ще немає в реальному житті, а тільки на папері?
Re: Як обрати квартиру у новобудові?
01.12.2025 15:03
Брати квартиру в будинку, який ще будується — це нормально, більшість саме так і купує. Головне не бігти всліпу, а орієнтуватися на забудовника, який дає максимум прозорості. Наприклад, у того ж Linevich Group, що будує «Гранд Бурже», дуже зручно зроблено візуалізації та 3D-модель комплексу, де можна подивитися, де стоятиме ваш будинок, що поруч, як виглядатиме двір. Ось генплан, раджу глянути: https://grandbourget.com/3d/?%26type%3Dgenplan настільки все реально показано що ти можеш уявити своє майбутнє житло.

Що варто зробити перед вибором:
— подивитися генплан і орієнтацію будинку (сонце, шум, сусіди, відстані до інших секцій);
— перевірити планування конкретної квартири — не тільки рендер, а й техпаспорт та прив’язку до поверху;
— оцінити інфраструктуру — чи буде садок, де парк, як далеко транспорт;
— подивитися, як забудовник здавав попередні об’єкти: темпи, якість, чи доводили до кінця.

Особисто я завжди дивлюсь на те, наскільки детально забудовник показує майбутній будинок. Якщо є 3D-моделі, генплан, ход будівництва, то ти реально розумієш, що купуєш — навіть коли ще фундамент. У «Гранд Бурже» саме так: усе наочно, без «вгадайте, що тут буде». Це суттєво спрощує вибір і знижує ризики.

Изменения 1 раз. Последнее изменение в 01/12/2025 15:03 by Lentyaiii.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы