Героический Форум!

Магістерська дисертація на замовлення - хто пробував?

Размещено by Vovare 
Магістерська дисертація на замовлення - хто пробував?
22.11.2025 01:01
Хто в магістратурі, як ви виживаєте? У мене на роботі завал, а науковий керівник вже вимагає другий розділ дисертації. Самій писати нереально, думаю замовити. Але стрьомно, що кинуть або напишуть маячню, з якою мене на захист не допустять. Хто реально замовляв магістерську, поділіться досвідом: де шукали, скільки коштувало і чи реально з цим захиститися без ганьби?
Re: Магістерська дисертація на замовлення - хто пробував?
Я замовляв минулого року, бо теж працював фултайм. Шукав довго, бо фрілансери на біржах часто пропадають або пишуть копіпаст. Знайшов нормальний сервіс через знайомих. Коштувало близько 8 тисяч, але це була повна робота з унікальністю 80% і презентацією. Захистився на відмінно, але тут є нюанс: навіть якщо замовиш, читати доведеться. Комісія валить питаннями по суті, тому треба шарити в тому, що написано.
8 тисяч - це ще нормально, я думала дорожче буде. А як процес виглядав? Ти просто дав тему і все? Чи треба було скидати матеріали, план? І як з правками? Бо мій керівник любить по три рази все перекреслювати, боюсь, що виконавці мене пошлють з такими вимогами. І ще, як перевірити, що робота не крадена з якогось російського сайту? Антиплагіат універський зараз лютий.
Схема така: скидаєш тему, методичку (обов'язково!), затверджений план. Якщо плану немає, вони самі складають, але краще узгодити з керівником. Щодо правок, то шукай сервіси, де вони включені у вартість до самого захисту.
Наприклад, можна замовити написання магістерських дисертацій на замовлення https://na5ku.com.ua/uk/magisterskaya-dissertacija/ на Na5ku, там це прописано в умовах. Вони роблять поетапно: розділ написали - ти перевірив, заплатив. Це страхує від "кота в мішку".
Щодо унікальності - вони надають звіт з платної системи, але ти можеш і сама перегнати через Unicheck або StrikePlagiarism перед здачею. Головне - не мовчи, якщо щось не подобається, нормальні автори виправляють без питань. І ще порада: замовляй заздалегідь, бо за терміновість (менше 2 тижнів) ціна злетить вдвічі.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы