Нещодавно стояв перед класичною чоловічою дилемою — що подарувати дівчині на день народження. Хотілося знайти щось не банальне, але зі змістом, щоб викликало емоції. У результаті вирішив звернути увагу на парфумерію, адже аромат — це завжди про настрій і стиль.
Довго шукав варіанти, переглядав магазини в Києві, але випадково натрапив на сайт
https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/, де продаються французькі парфуми на розлив українського бренду ParfuMiy. Зізнаюся, спочатку поставився скептично — думав, що це буде щось просте, але цікавості заради вирішив спробувати.
Менеджер допоміг підібрати аромат, орієнтуючись на мої побажання: хотів щось жіночне, але не надто солодке. Отримав швидку консультацію, оформив замовлення, і вже через кілька днів тримав у руках акуратно запакований флакон.
Коли вона вперше нанесла аромат, я зрозумів, що не помилився. Запах виявився глибоким, з легкими квітковими нотами, і тримався цілий день. Пізніше дізнався, що стійкість досягається завдяки високій концентрації ароматичних олій — понад чверть складу. Це рівень справжньої парфумованої води.
Найприємніше, що ParfuMiy поєднує французьку якість і український підхід — без пафосу, але з душею. Тепер знаю, що це не просто “розливна парфумерія”, а справжня альтернатива брендовим ароматам. І, зізнаюся, після такого подарунка отримати щиру посмішку було легко.