Як правильно оформити апостиль на диплом для роботи за кордоном? 28.10.2025 21:09
IP/Host: 176.98.89.--- Зарегистрирован: 2 годов назад Сообщения: 65
Друзі, прошу поради! Маю диплом магістра, отриманий в Україні, і зараз планую переїзд на роботу до Німеччини. Роботодавець просить надати документи з апостилем. Я ніколи з цим не стикалась — не знаю, з чого почати. Де це робиться, які потрібні документи, і чи можна зробити апостиль дистанційно? Чула, що є певні нюанси з термінами оформлення та вартістю, тому не хочу натрапити на шахраїв. Можливо, хтось уже проходив цю процедуру? Підкажіть, будь ласка, як усе зробити швидко та офіційно.
Re: Як правильно оформити апостиль на диплом для роботи за кордоном? 29.10.2025 17:05
IP/Host: 176.98.92.--- Зарегистрирован: 2 годов назад Сообщения: 55
Я звертався до Правда https://www.pravda1.com/ — це Адвокатське об'єднання з досвідом у таких справах. Вони займаються апостилем на дипломи, атестати, свідоцтва про шлюб і народження. Головне — усе робиться офіційно, із дотриманням законодавства. Можна замовити консультацію онлайн, заповнивши коротку форму з контактами. Мені оформили апостиль буквально за кілька днів, без черг і нервів. Плюс, вони дають розгорнуті пояснення, що саме буде потрібно для конкретної країни.