Героический Форум!

ПНБ монокуляр

Размещено by MillerM 
ПНБ монокуляр
22.10.2025 05:05
Нужен прибор ночного виденья. Нужен монокуляр с качественной картинкой и долгой автономностью. Важна устойчивость к влаге, ударам и широкий угол обзора. Подскажите проверенные модели для полевых условий?
Re: ПНБ монокуляр
22.10.2025 06:06
Сам сталкивался с выбором такой оптики и точно понимаю насколько важна реальная надежность. Монокуляры ночного видения от thorsen показали себя отлично в суровых условиях. Это украинско-европейское производство с трубками от ведущих американских и европейских компаний. Меня впечатлили параметры FOM выше 1200, автономность до 50 часов на одной батарее и защита корпуса по стандарту IP67. Приборы протестированы МОУ и используются боевыми подразделениями что говорит о многом.
Re: ПНБ монокуляр
19.01.2026 17:05
Як військовий з досвідом, хочу наголосити: сьогодні FPV‑дрони - це одна з найсерйозніших загроз на полі бою. Вони точні, швидкі й працюють цілодобово. Жоден боєць не може ігнорувати цю небезпеку.
Саме тому я раджу кожному мати при собі сіткомет. Це індивідуальний засіб захисту, який реально працює. Він легкий, компактний і розгортається за секунди. У критичний момент саме він може стати тією різницею між пораненням і шансом вижити.
Я використовую сіткомет особисто й переконався в його ефективності - [flasharmy.com.ua]. Це не додатковий елемент спорядження, а необхідність, яка повинна бути у кожного.
Сьогодні тема захисту від FPV‑дронів максимально актуальна. Не зволікайте, забезпечте себе сіткометом. Бо на полі бою він може врятувати життя.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы