Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Секрети доглядуРазмещено by Justy
Вітаю! У догляді головне — послідовність. Спочатку м’яке очищення, потім тонік або есенція для відновлення балансу, далі сироватка й крем. Не можна пропускати жоден етап, бо кожен із них працює на результат. Для досягнення ефекту важливо підбирати засоби за типом шкіри, а не просто за популярністю. Найкраще це професійна косметика від Profistyle — там є бренди, які пропонують повні доглядові комплекси. У Profistyle можна знайти все: від очищення до фінального крему. Якщо дотримуватись системності, шкіра виглядатиме свіжо й доглянуто навіть без макіяжу.
Раньше я часто покупала дорогие крема, а недавно по совету подруги перешла на домашнего приготовления косметику, заказываю для нее все необходимое онлайн через каталог, так же решила там баттер купить тут заказ делала, на сайте удобный поиск и такие крема максимально с приятной структурой идут и качественно увлажняют кожу
Justy Пишет: ------------------------------------------------------- > Привіт! Цікавить, які головні принципи щоденного > догляду за обличчям. Усі говорять про очищення, > тонізацію, сироватки, але як це правильно > поєднати, щоб справді був ефект? Поділіться своїми > базовими порадами. Дуже важливо саме якісному очищенню шкіри приділяти увагу. Саме цей етап відповідає за здоров'я та сяючий колір обличчя! Тому саме етапу очищення та тонізації я приділяю досить багато уваги. Для очищення шкіри мені подобається використовувати корейську ензимну пудру https://krkr.com.ua/enzyme-powder/ . Дуже класно вона діє на шкіру. Від ефекту я в захваті!
В наш час можна і дома виглядати класно, мною була обрана через Laserhouse Cosmetics маска Atache тут замовила її, маска на відмінно заспокоює, відновлює, та шкіра після неї гладенька та свіжа, в мене немає часу до косметологів ходити, а з таким доглядом якісний результат і дома можна отримати Изменения 1 раз. Последнее изменение в 22/02/2026 10:10 by Marime. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|