Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Ковдра для спекотного снуРазмещено by Justy
Так, така проблема дуже поширена — особливо влітку або якщо спальня погано провітрюється. Тут усе вирішує правильний наповнювач. Зверніть увагу на літні ковдри , які створені для комфортного сну навіть при високій температурі. Їхня структура легка, тканини дихають, не накопичують вологу і при цьому м’які на дотик. В інтернет-магазині Sontex є моделі зі штучним пухом нового покоління, які добре підходять для людей з підвищеною чутливістю до спеки. До того ж, вони не потребують складного догляду і легко перуться в машинці.
Masalta Пишет: ------------------------------------------------------- > KOMAR88 Пишет: > ------------------------------------------------------- > > Я і не чув, що існують саме літні ковдри. > Цікавий > > варіант насправді > > > Так, існують)) Просто вони своїм складом > відрізняються від класичних теплих варіантів Ви праві. Я собі так само запланувала перед літнім сезоном придбати такі легенькі ковдри https://mdt.com.ua/odejala/ . Зараз читаю опис тканини та хочу трішки більше із розмірами визначитись бо мені таких ковдр напевно що три потрібно купувати. Нам із чоловіком і дітям. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|