Героический Форум!
Робив сам, але скажу чесно - краще б одразу найняв нормальну бригаду. Усе затягнулось удвічі довше, ніж планував, бо кожен етап тягне за собою купу нюансів. Наприклад, коли шпалери клеїв, спочатку не розрахував, що стіни криві, потім клей не той узяв, а під кінець ще й світло вибило, бо розетку зачепив. Мені це обійшлося дорожче не в грошах, а в нервах. Тепер усім кажу - сам тільки дрібниці, усе інше краще довірити професіоналам.
Та от і я про це думаю. Начебто і не страшно - фарба, шпаклівка, трохи гіпсокартону. Але чим далі вникаю, тим більше розумію, що це не просто "взяти й зробити". Там вентиляцію зачепити, там труби подивитись, тут ще виявляється, що проводка стара... Одне тягне за собою інше. Починаєш із ванної, а закінчуєш тим, що на кухні плитку зриваєш.
DownGrade Пишет: ------------------------------------------------------- > Та от і я про це думаю. Начебто і не страшно - > фарба, шпаклівка, трохи гіпсокартону. Але чим далі > вникаю, тим більше розумію, що це не просто "взяти > й зробити". Там вентиляцію зачепити, там труби > подивитись, тут ще виявляється, що проводка > стара... Одне тягне за собою інше. Починаєш із > ванної, а закінчуєш тим, що на кухні плитку > зриваєш. Якщо вже хочеш якісний результат і без зайвого головного болю, подивись сайт будівельної компанії [sargon.com.ua] Sargon. Вони з Харкова, досвіду у них хоч відбавляй, вже понад 25 обʼєктів зробили, і це не тільки ремонти, а й цілі індустріальні комплекси. Що мені сподобалось - у них усе під ключ: і проєктування, і монтаж, і оздоблення, ще й технічний супровід дають. Плюс видно, що люди серйозно ставляться до справи, якість і дотримання строків для них реально важливі. Якщо маєш справу з великою кількістю нюансів або просто не хочеш розгрібати все сам, то дуже раджу хоча б подивитись, що вони пропонують. Зекономиш собі і час, і нерви, а результат буде на роки. ![]()
Я раджу робити ремонт з професіоналами. Ми замовляли ремонт під ключ у компанії https://kapitel.ua/remont-ternopil/ і дуже задоволені! Щиро рекомендую. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|