Героический Форум!

Як вигідніше купити авто з Кореї
23.07.2025 19:07
Думаю купити авто з Кореї, але не можу вирішити - заморочуватись самому з аукціоном і доставкою, чи звернутись до дилера. Реально вийде зекономити, якщо сам возити, чи там є підводні камені?
Re: Як вигідніше купити авто з Кореї
Якщо чесно, сам я пробував замовити авто напряму з Кореї через одного знайомого, вийшло дешевше десь на $800, але нервів витратив стільки, що вдруге вже б не ризикував. Потрібно все контролювати самому - аукціон, логістику, брокерів, перевірку VIN-коду. Та ще й страховку на перевезення самому шукати. Якщо часу повно, то можеш пробувати, але підводних каменів точно не бракує.
Та от саме цього і боюся. Бо одне діло, на OLX купити щось на місці, а інше - тягнути машину через пів світу. Начебто і хочеться зекономити, але не впевнений, що воно того варте. А якшо щось піде не так, хто відповідатиме? Сам собі винен… Тут хоч дилери хоч якусь гарантію дають, якщо нормальні.
Можна легко купити авто з Кореї, якщо знати через кого це зробити. Я вже 3 авто привіз через дилерів, і скажу чесно, вигідніше виходить, ніж самому. Якщо реально хочеш зекономити в 2025 році, раджу подивитись в Bex Auto. Вони давно на ринку, возять машини без посередників, і що важливо - є офіси в Києві та Одесі. Я через них брав Hyundai Palisade і все прозоро, показують аукціонний лист, дають фото до і після доставки, плюс допомогли з розмитненням і сертифікацією. Порівняно з тим, що сам би витратив на помилки і логістику, переплата мінімальна, а нерви цілі. У них великий вибір, і часто акції бувають на популярні моделі. Як мінімум подивись для розуміння реального ринку це корисно.

Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы