Героический Форум!

Порадьте мамолога в Києві

Размещено by Suprano 
Порадьте мамолога в Києві
17.07.2025 14:02
Хочу нарешті записатись на консультацію до мамолога в Києві. Почала відчувати дискомфорт у грудях, і не хочу затягувати. В ідеалі, щоб був сучасний центр з нормальним обладнанням і лікарями, які реально розбираються, а не просто для галочки огляд проводять. Також важливо, щоб можна було зробити УЗД або мамографію на місці. Хто куди звертався? Що по цінах, обслуговуванні, лікарях?
Re: Порадьте мамолога в Києві
17.07.2025 18:06
Мені знайома радила центр мамології Київ, сама там проходила обстеження — каже, що дуже спокійна атмосфера, персонал ввічливий, лікарі з досвідом. Я потрапила на консультацію до мамолога, зробили УЗД одразу ж на місці, ще й порадили, як далі діяти. У них є мамограф Siemens Mammomat Inspiration — це вже не якийсь там старий апарат, а сучасне обладнання. Там ще й не тільки мамологи, а й гінеколог, уролог, невролог, якщо треба щось ще додатково перевірити. Знаходяться вони в м.Київ, вул. Оболонська, 6 (на Подолі). Записувалась через сайт, передзвонили майже одразу. Так само можно записатися і по номеру телефона 097 950 5251 Рекомендую, бо реально відчувається, що підхід не формальний, а людський, плюс усе в одному місці можна пройти.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы