Героический Форум!

Які юридичні дії потрібні для легалізації документів для виїзду за кордон?

Размещено by taty22 
Які юридичні дії потрібні для легалізації документів для виїзду за кордон?
15.07.2025 20:08
Я готуюсь до переїзду в іншу країну на ПМП. Маю декілька українських документів, які потрібно легалізувати або отримати апостиль, щоб їх прийняли за кордоном. Але ніколи з цим не стикалась і не знаю, з чого почати. Чи потрібно це робити через МЗС? І що швидше — апостиль чи консульська легалізація? Можливо, є компанії, які цим займаються, бо часу обмаль.
Re: Які юридичні дії потрібні для легалізації документів для виїзду за кордон?
15.07.2025 20:08
Апостиль — найшвидший спосіб для країн, що підписали Гаазьку конвенцію. Якщо країна не в переліку, тоді потрібна консульська легалізація. Раджу звернутися в Правда https://www.pravda1.com/ , вони займаються легалізацією документів професійно. Їх команда все зробить грамотно і без затримок. До того ж, можна все оформити дистанційно, що зручно, якщо ви вже готуєтесь до переїзду.
01.09.2025 10:10
Апостиль на документы точно нужен. Ищу бюро в Киеве, которое предлагает такие услуги.
01.09.2025 11:11
Конечно, для многих официальных документов требуется апостиль — это подтверждение их подлинности для использования за границей. Заказать услугу апостилирования и легализации можно в бюро переводов https://mk-translations.ua/ru/service/apostil-i-legalizatsiya/ Я сам недавно обращался туда и остался очень доволен: всё сделали быстро, профессионально. Кроме апостиля, там также помогают с переводом документов и их нотариальным заверением, что особенно удобно, если нужно подготовить полный пакет для подачи за границу.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы