Героический Форум!

Інтимні товари

Размещено by Jump09 
Інтимні товари
05.06.2025 08:08
Підкажіть, якщо не важко, де ви замовляєте свічки для БДСМ-практик? У звичайних магазинах щось не знаходжу потрібного, а про спеціалізовані не знаю, і думаю з чого почати. Можливо, є хороші перевірені варіанти?
Re: Інтимні товари
05.06.2025 08:08
Наші стосунки з чоловіком це завжди трохи більше, ніж просто любов. Ми вміємо бути ніжними, дикими, відвертими й дуже щирими одне з одним. Одного разу я захотіла додати в наші вечори ще більше чуттєвості. Я знала, що йому подобається легкий біль, тому вирішила зробити несподіваний подарунок. На цьому сайті вирішила замовити свічки бдсм бо читала, що вони безпечні, мають правильну температуру плавлення й додають ритуальності моменту. Коли я вперше використала їх під час нашої близькості, ми обидвоє були зачаровані, світло полум’я, тепло крапель і довіра між нами створили справжню магію. Це був не просто експеримент, а нова глибина наших почуттів.
01.11.2025 17:05
Такі товари зараз багато хто собі купує
01.11.2025 17:05
Я теж купую такі товари і свічки в тому числі
03.11.2025 12:12
А лубриканти ви де зазвичай купуєте?
04.11.2025 08:08
KOMAR88 Пишет:
-------------------------------------------------------
> А лубриканти ви де зазвичай купуєте?

Мені найзручніше їх обирати та замовляти на wannaplay.in.ua . Тут максимально широкий асортимент та помірні ціни. Магазин гарантує швидку обробку замовлення та його анонімну доставку. Купую там не вперше і не лише лубриканти практикую брати
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы