Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Інтимні товариРазмещено by Jump09
Наші стосунки з чоловіком це завжди трохи більше, ніж просто любов. Ми вміємо бути ніжними, дикими, відвертими й дуже щирими одне з одним. Одного разу я захотіла додати в наші вечори ще більше чуттєвості. Я знала, що йому подобається легкий біль, тому вирішила зробити несподіваний подарунок. На цьому сайті вирішила замовити свічки бдсм бо читала, що вони безпечні, мають правильну температуру плавлення й додають ритуальності моменту. Коли я вперше використала їх під час нашої близькості, ми обидвоє були зачаровані, світло полум’я, тепло крапель і довіра між нами створили справжню магію. Це був не просто експеримент, а нова глибина наших почуттів.
KOMAR88 Пишет: ------------------------------------------------------- > А лубриканти ви де зазвичай купуєте? Мені найзручніше їх обирати та замовляти на wannaplay.in.ua . Тут максимально широкий асортимент та помірні ціни. Магазин гарантує швидку обробку замовлення та його анонімну доставку. Купую там не вперше і не лише лубриканти практикую брати Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|