Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Де краще купувати електротовари в інтернеті?Размещено by artemkostiuk25
Я теж нещодавно шукав перевірений інтернет-магазин для покупки електротоварів для дому — ламп, клемників, вимикачів тощо. З досвіду можу порадити АксіомПлюс. Замовляв у них нагрівальний кабель для теплої підлоги https://axiomplus.com.ua/ua/nagrevatelnyj-kabel-dlya-teplyh-polov/. Вибрав двожильний кабель для ванної — зручний у монтажі, не потрібно повертатися до початку, гнучкий і надійний. На сайті є варіанти як для основного, так і для додаткового обігріву, а також системи антизледеніння для зовнішнього використання. Якість приємно здивувала — є всі сертифікати, гарантія до 20 років. Доставка швидка, менеджери адекватно консультують і допомогли з розрахунком довжини кабелю. Загалом магазин залишив позитивне враження — можу сміливо рекомендувати, особливо якщо шукаєте не тільки кабелі, а й інші електротовари.
Masalta Пишет: ------------------------------------------------------- > Коллеги, а счётчик трехфазный где лучше > заказывать? Онлайн однозначно стоит такой подбирать. Так у тебя будет возможность сэкономить на покупке и выбрать счётчик из более широкого ассортимента. Как вариант посмотри здесь счётчики марки E.NEXT . Хорошие отзывы по ним, долговечные и простые в монтаже Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|