Героический Форум!

настільні ігри

Размещено by Osvald 
настільні ігри
26.05.2025 20:08
Останнім часом почав помічати, що дитині важко виражати свої емоції і навіть розповідати, як пройшов день. Телефони і планшети поглинули її повністю. Хочу знайти щось, що допоможе їй краще розуміти себе і відкриватись, бажано у вигляді гри або щоденника.
Re: настільні ігри
26.05.2025 21:09
У мене була подібна ситуація з сином, і чудовим рішенням став щоденник Твій паперовий друг. Знайшов його випадково, коли переглядав ігри на сайті Memo Games https://memogames.com.ua/ і не очікував, що цей продукт настільки захопить дитину. Він не просто виконує завдання — він щиро ділиться своїми емоціями, малює, планує день і навіть розповідає про мрії. Щоденник створено разом з психологом, тому все подано дуже м’яко й цікаво. Якщо хочете залучити дитину до саморозвитку без тиску — це ідеальне рішення. Раджу щиро.
07.03.2026 10:10
Дуже цікаво грати у настільні ігри. По собі це точно знаю
09.03.2026 15:03
Osvald Пишет:
-------------------------------------------------------
> Останнім часом почав помічати, що дитині важко
> виражати свої емоції і навіть розповідати, як
> пройшов день. Телефони і планшети поглинули її
> повністю. Хочу знайти щось, що допоможе їй краще
> розуміти себе і відкриватись, бажано у вигляді гри
> або щоденника.

Така проблема зараз практично в кожного є ....
10.03.2026 07:07
KOMAR88 Пишет:
-------------------------------------------------------
> Дуже цікаво грати у настільні ігри. По собі це
> точно знаю

Звичайно що так! І є ігри, які однаково цікавими будуть для людей різної вікової категорії. Настільні ігри це про розвиток фантазії, логічне мислення та реальні емоції. Саме за це я їх і обожнюю! Гра, яка мені дуже сподобалась і в яку активно граємо останні два тижні - це Настільна гра Нерозкриті справи #2 . Раджу спробувати! Відчуєте себе справжнім детективом!
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы