Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема настільні ігриРазмещено by Osvald
У мене була подібна ситуація з сином, і чудовим рішенням став щоденник Твій паперовий друг. Знайшов його випадково, коли переглядав ігри на сайті Memo Games https://memogames.com.ua/ і не очікував, що цей продукт настільки захопить дитину. Він не просто виконує завдання — він щиро ділиться своїми емоціями, малює, планує день і навіть розповідає про мрії. Щоденник створено разом з психологом, тому все подано дуже м’яко й цікаво. Якщо хочете залучити дитину до саморозвитку без тиску — це ідеальне рішення. Раджу щиро.
Osvald Пишет: ------------------------------------------------------- > Останнім часом почав помічати, що дитині важко > виражати свої емоції і навіть розповідати, як > пройшов день. Телефони і планшети поглинули її > повністю. Хочу знайти щось, що допоможе їй краще > розуміти себе і відкриватись, бажано у вигляді гри > або щоденника. Така проблема зараз практично в кожного є ....
KOMAR88 Пишет: ------------------------------------------------------- > Дуже цікаво грати у настільні ігри. По собі це > точно знаю Звичайно що так! І є ігри, які однаково цікавими будуть для людей різної вікової категорії. Настільні ігри це про розвиток фантазії, логічне мислення та реальні емоції. Саме за це я їх і обожнюю! Гра, яка мені дуже сподобалась і в яку активно граємо останні два тижні - це Настільна гра Нерозкриті справи #2 . Раджу спробувати! Відчуєте себе справжнім детективом! Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|