Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Чому брендована упаковка — must-have для сучасного бізнесуРазмещено by Alexxx7
Усім привіт! Хотів запитати у вас: як ви ставитеся до брендованої упаковки? Нещодавно була кумедна історія - замовляв подарунок другу, і продавець надіслав не просто коробку, а крафтовий пакет з їхнім логотипом, слоганом і навіть маленькою листівкою всередині. Так ось, сам подарунок був звичайним, але за рахунок пакування виглядав як щось преміум-класу. Я прямо задумався, адже сам веду малий бізнес, але на упаковку ніколи уваги не звертав. Може, даремно?
Слухай, у мене був дуже схожий досвід. Я з Польщі, але в Україну часто відправляю замовлення - у мене невеликий інтернет-магазин із декором для дому. Коли тільки починав, усе пакував у звичайні пакети - дешево і просто. Але після кількох негативних відгуків на кшталт «прийшло як з OLX», вирішив спробувати брендувати упаковку. Знайшов український сервіс, де можна замовити друк на пакетах - https://hotprint.ua/production/packaging/printing-on-packages. Реально допомагає: зараз клієнти діляться фотками в соцмережах і відзначають наш бренд. Упаковка - це як візитка, працює краще за будь-яку рекламу.
Випадково натрапив на тему і вирішив почитати. Ніколи особливо не думав про упаковку з такого боку. Просто завжди вважав, що головне - це сам товар. Але тепер, коли ви тут пишете, зрозумів, що й справді: адже упаковка - перше, що бачить людина. Напевно, якщо я коли-небудь відкрию свій бізнес, теж буду враховувати такі дрібниці. Дякую, цікаво було почитати.
В бизнесе очень важно не только качество товара, но и упаковка. Когда я решил улучшить презентацию своих продуктов, задумался о крафтовых пакетах. Нашёл сайт, где можно заказать крафтовые пакеты https://www.liderpak.ua/ru/product-category/packs/paket-paperovij/ по хорошей цене. Качество бумаги приятно удивило, пакеты крепкие и выглядят натурально. Клиенты отмечают, что упаковка добавляет особую ценность моему бренду. Кроме того, доставка была быстрой и без задержек, что тоже немаловажно. Планирую сделать повторный заказ, потому что такие пакеты выгодно выделяют мой товар среди конкурентов. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]() | ![]()
![]() ![]() | ||||||||||||||||||||||
2001-2025 © | ||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |