Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Що подарувати рятувальнику?Размещено by Filling
У мене була схожа дилема, коли потрібно було віддячити родичу-рятувальнику за його самовіддану роботу. Після тривалих пошуків знайшла ідеальний варіант у RBTNK https://shop.rbtnk.world/collections/tags — у них є жетони, які присвячені рятувальникам, воїнам і їхнім суперсилам. Це виглядає неформально, але дуже змістовно і душевно. Брат був зворушений і досі носить цей жетон на шнурку разом зі своїм службовим посвідченням.
Filling Пишет: ------------------------------------------------------- > Привіт, форумчани. Мій товариш працює > рятувальником і щодня ризикує своїм життям заради > інших. Хотілося б знайти для нього якийсь > невеликий, але значущий подарунок. Порадьте, що > можна обрати, крім стандартних грамот чи кубків? О, чудова ідея подарунок для рятувальника має бути не просто «пам’ятним сувеніром», а чимось, що він справді буде носити й відчувати підтримку. У мене була схожа ситуація, коли хотів зробити подарунок людині, яка щодня працює в екстремальних умовах. Найкращим рішенням став чоловічі браслет з натуральних каменів виглядає стримано, стильно й водночас має символіку сили та захисту. Я замовляв на hemst.ua, І чесно результатом дуже задоволений. Якість на висоті, каміння добре підібране, браслет сидить ідеально. Мій товариш носить його постійно, каже, що це маленька річ із великим сенсом. Изменения 1 раз. Последнее изменение в 21/11/2025 20:08 by ofedoruk. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|