Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Блефаропластика — хто робив?Размещено by Irida
Привіт! Давно думаю про блефаропластику (хочу прибрати навислі повіки та мішки під очима), але ще остаточно не наважилась. Була на консультації, але хочеться почути реальний досвід людей, які вже пройшли через це. Буду дуже вдячна за ваші відгуки, поради або навіть фото "до/після", якщо не соромно Можна також у приват, якщо так зручніше. Дуже важливо почути реальні історії, а не лише те, що пишуть у клініках.
Я почала з того, що звернулася до кількох клінік, щоб отримати різні думки. Це дуже важливо — знайти лікаря, якому ти довіряєш. Я питала про можливі ризики, процес реабілітації та які результати можна очікувати. Лікар чітко пояснив, що очікування мають бути реалістичними, і що операція не дасть 100% ідеального результату, але значно покращить вигляд. Операція була не дуже складною, вона тривала близько 1,5 годин. Мені робили розрізи на верхніх і нижніх повіках, щоб прибрати зайву шкіру та жирові відкладення. Це проводилось під місцевою анестезією, тому я була в свідомості, але не відчувала болю.
Перш ніж наважитися на таку процедуру, почитайте, кому може підійти кругова блефаропластика на сайті vechirniy.kyiv.ua. Там детально розповідається про показання та протипоказання до цієї операції, а також про те, хто може отримати максимальний ефект від процедури. Кругова блефаропластика може бути чудовим варіантом для тих, хто хоче позбутися мішків під очима, надлишку шкіри або зморшок в області повік, але важливо звернути увагу на індивідуальні показання до операції та консультацію з досвідченим хірургом.
Перед оперативними втручаннями переважно просять здати аналізи, рекомендую робити це в https://medzdrav.com.ua/. Тут новітнє обладнання для прозорих результатів. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]() | ![]()
![]() ![]() | ||||||||||||||||||||
2001-2025 © | ||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |