Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Яка одноразку можно курити тиждень?Размещено by Igor123
Я користуюся elf bar 25000 , мені її вистачає десь на півтора тижні інтенсивного використання. Та й палітра смаків там дуже непогана, тоже рекомендую.
Никогда не понимал подобного, сам всю жизнь наверно просидел на снюсе) Вот здесь кстати заказываю обычно [kupit-snus.in.ua] Стеллар на данный момент является любимым, если не пробовали, то рекомендую обязательно это исправить)
Я совсем недавно начала курить электронки, это менее вредно да и надоело с сигаретами ходить и тратить деньги на них каждый день. Заказываю электронные сигареты Freeton в магазине Рods https://pods.com.ua/pod-systemy/pod-systemy-freeton/freeton-neon-bar и выходит намного выгоднее, чем покупать в обычных магазинах. Беру тут обычно с ментолом, уж больно нравится вкус и количество затяжек. И ценник адекватный, на других сайтах аналогичные предложения видела на много дороже.
Elf Bar 1500 — ця модель має близько 1500 затягувань, що має вистачити на кілька днів використання, залежно від вашого споживання. HQD Cuvie Plus — містить більше рідини і має потужну батарею, що дозволяє вейпити до 1200 затягувань. Це теж хороша опція для тих, хто хоче уникнути щоденних покупок. GeekVape B100 (Aegis Boost Pro) — це не зовсім одноразова сигарета, але в комплекті з картриджами і заряджуваною батареєю. Тобто, ви зможете використовувати рідини різних смаків і не думати про постійні покупки.
Обирайте електронку на будь-який смак у вейп шопі https://vapestar.kiev.ua/ua , де ви знайдете як багаторазові, так і одноразові сигарети. Вибір різних ароматів, моделей і брендів задовольнить будь-які вподобання. Висока якість продукції, зручний сервіс і конкурентні ціни – це все, що потрібно для комфортного вейпінгу.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|