Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Стрес: ворог чи виклик?Размещено by Olesh
Насправді, стрес — це цікава штука. Він може бути і ворогом, і викликом, залежно від того, як ти його сприймаєш і працюєш з ним. Онлайн психолог Романова Наталія допомагає зрозуміти, як працює стрес і як його перетворити на союзника. Гарний психолог онлайн не просто навчить знижувати напругу, але й покаже, як використовувати стресові ситуації для розвитку. Наприклад, часто він сигналізує, що потрібно змінити щось у своєму житті чи підходах до роботи. Під час сесій можна отримати конкретні техніки для управління стресом і знайти свій баланс. Це реально працює і допомагає уникнути виснаження. Раджу звернутись, бо важливо зрозуміти, що стрес — це не завжди погано, головне навчитися ним керувати.
KOMAR88 Пишет: ------------------------------------------------------- > Texass Пишет: > ------------------------------------------------------- > > Зараз однаково стресують що діти, що > дорослі..... > > > От дітей мені насправді більше шкода, бо > проживають вони своє дитинство у дуже неспокійний > час.... Правду ви кажете. Я так само це помічаю і по своїх дітях, і по інших, що навчаються у школі. Наче? на перший погляд? все ок...але якщо добре зважати на їх поведінку та комунікацію один з одним, то не все так рівно та просто, як нам того б хотілось. От скажіть мені, чому так булінг набирає оберти? Чому діти так жорстоко дозволяють собі вести один з одним? І от вчора знову пост у соціальних мережах про те, як школа Гравітація побиття дитини ...І таких історій можна надто багато зустріти зараз, не кажучи вже про відео, які вони самі знімають знущаючись над однолітками... Це все дуже страшно і неприйнятно для мене.... Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|