Героический Форум!

Як замовити санітарний блок в Києві?

Размещено by Tarass 
Як замовити санітарний блок в Києві?
25.12.2024 11:11
Хочу замовити санітарний блок для будівництва. Які варіанти пропонує Київ? Шукаю щось функціональне і не надто дороге. Чи є в когось досвід, які компанії виготовляють зручні та якісні санітарні блоки? Наскільки вони стійкі до активного використання?
Re: Як замовити санітарний блок в Києві?
На будівництво ми замовляли санітарний блок із душовою та туалетом. Головним критерієм був міцний каркас і водостійке покриття. Для активного використання важливо вибрати матеріали, які легко мити й дезінфікувати.
Досвід показав, що варто вибирати санітарний блок із повністю обладнаними комунікаціями. Це зручно, адже можна одразу підключити воду та каналізацію. Бюджетні моделі часто мають слабке кріплення сантехніки, тому перевіряйте цей момент заздалегідь.
Я реально здивований, наскільки якісно хлопці з "Bitovka" працюють. Мені треба було терміново замовити санітарний блок на об’єкті, де зараз будівництво йде.
Замовив за стандартним проєктом, бо часу на індивідуальний не було. І що ви думаєте? Привезли, поставили, все підключили – за один день! А головне – матеріали якісні, все герметично, продумано. Раджу звертатись, якщо треба щось подібне. Реально зекономив час і нерви.

Изменения 1 раз. Последнее изменение в 25/12/2024 11:11 by Vovhik.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы