Героический Форум!

Терміново потрібні ОСБ, ДСП або ДВП для ремонту! Де купити?

Размещено by Samfisher0 
Терміново потрібні ОСБ, ДСП або ДВП для ремонту! Де купити?
23.10.2024 21:09
Привіт всім! Потрібна ваша порада. Роблю ремонт на дачі та шукаю, де можна купити якісні ОСБ, ДСП або ДВП для внутрішніх робіт. Потрібні матеріали, які добре тримають вологу і зносостійкі, бо буду використовувати їх в приміщеннях з підвищеною вологістю. Хочеться знайти надійний варіант за розумною ціною. Може, у когось є досвід і рекомендації?
Re: Терміново потрібні ОСБ, ДСП або ДВП для ремонту! Де купити?
Привіт! Можу порадити перевірений варіант — інтернет-магазин Rems Market. Я давно купую у них ОСБ, ДСП та ДВП для різних проектів, і завжди залишаюсь задоволений якістю. ОСБ від СВІС КРОНО в них дуже міцний і водостійкий, якраз те, що потрібно для приміщень з підвищеною вологістю. Плюс, у них завжди є великий вибір товщин, від 6 до 22 мм, тож можна підібрати під будь-які потреби. Ціни адекватні завдяки прямим поставкам від виробника, і доставка дуже швидка. Ось посилання на їхній каталог: https://rems.market/catalog/osb/ . Спробуй, не пошкодуєш!
Re: Терміново потрібні ОСБ, ДСП або ДВП для ремонту! Де купити?
Дякую за підказку! Звучить чудово, саме те, що шукав. Перевірю їхній сайт і замовлю для ремонту. Сподіваюсь, усе піде гладко!
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы