Героический Форум!

Смартфон недорого

Размещено by Yur4ik 
Смартфон недорого
07.07.2024 21:09
Я бы советовала здесь купить смартфон https://foxstore.by/ Следует изначально расставить приоритеты и сделать акцент на тех или иных моментах, которые действительно важны. К примеру, переплачивать за телефон с превосходной камерой бессмысленно, если пользователь планирует разве что делать редкие снимки и звонить по видеосвязи. Тут порой достаточно и 2-4 Мп.
Re: Смартфон недорого
12.06.2025 13:01
Я хочу купити собі якісний смартфон. Порадьте, на який звернути увагу?

Изменения 1 раз. Последнее изменение в 12/06/2025 13:01 by Xakasia.
Re: Смартфон недорого
12.06.2025 13:01
Xakasia Пишет:
-------------------------------------------------------
> Я хочу купити собі якісний смартфон. Порадьте, на
> який звернути увагу?

Я теж нещодавно шукала собі хороший смартфон, тому розумію, як непросто обрати щось справді якісне серед такої кількості варіантів. Після довгих порівнянь і читання відгуків вирішила звернути увагу на Google Pixel — це не найрозрекламованіший варіант у нас, але дуже вартий уваги. Камера просто неймовірна, особливо для фото у вечірній час, а сам телефон працює швидко й стабільно без зайвого "сміття" в системі. Я замовляла через інтернет-магазин yabluka — там адекватні ціни й оригінальні моделі, яких не знайдеш у звичайних магазинах. Ще й консультацію отримала перед покупкою, допомогли підібрати варіант саме під мої потреби. Якщо хочеш щось надійне, без пафосу й з реально класними характеристиками — раджу глянути в той бік.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы