Героический Форум!

Автошкола

Размещено by Victoriaaa 
Автошкола
21.01.2024 20:08
Народ, всм привіт, порадьте, будь ласка, автошколу в Києві? Хочу отримати водійське посвідчення
Re: Автошкола
22.01.2024 15:03
Я півтора роки тому отримав водійське посвідчення, зараз вже впевнено вожу автомобіль, а допомогли мені в цьому вчителі автошколи Мустанг https:/mystang.com.ua/uk/. Звернувся в цю школу за порадою друга і ні разу не пошкодував про свій вибір. Мені дуже пощастило з інструктором. Він дуже зрозуміло та доступно пояснював всі приницпи водіння, як діяти в тій чи іншій ситуації, завжди допомагав та підтримував. Я дуже задоволений сервісом цієї автошколи. Тому 100% рекомендація!
Re: Автошкола
23.01.2024 11:11
Я теж знаю хорошу компанію, де можна пройти навчання і отримати посвідчення водія. Я півроку тому закінчила навчання у автошколі Столиця https://stolica.com.ua/uslugi/prava-kategoriyi-b/. Пройшла тут теоретичний курс, а також брала індивідуальні практичні заняття . Результатом дуже задоволені. Зараз досить впевнено почуваюся за кермом.
Re: Автошкола
03.02.2024 13:01
Щаслива поділитися своєю радістю від успішного навчання в https://car-go.school/lichakivskij-rajon/ ! Велика подяка команді за терпіння, підтримку та відмінні навички, які я отримала. Тепер впевнено рулюю на дорозі, завдяки найкращій автошколі!
Re: Автошкола
23.02.2024 14:02
Ви ж знаєте, що теорію можна вивчати вдома?!
Наприклад, до тих тестів, які вам потрібно буде проходити на іспитах, ви заздалегідь можете підготуватися ось тут https://green-way.com.ua/uk/dovidniki/pdr адміністратори просять реєструватися на сервісі, але тут 99.9% інформації безкоштовно (крім деяких курсів), а тести ви можете проходити скільки завгодно раз.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©