Героический Форум!

Фірма стоматологічний товарів

Размещено by banara 
Фірма стоматологічний товарів
07.11.2022 23:11
У вас є улюблена фірма стоматологічних товарів? Бажано аби вартість була доступною, бо купувати щітку чи пасту за декілька тисяч гривень я точно не зможу. От тому і намагаюсь обирати щось більш-менш реальне.
Re: Фірма стоматологічний товарів
07.11.2022 23:11
Так можливо просто варто купувати весь час щось нове? Ну от аби не було звикання, я так роблю із вибором зубної пасти і поки все добре, тому і далі буду так купувати точно.
Re: Фірма стоматологічний товарів
07.11.2022 23:11
Дуже добре, що в мене є товариші, котрі завжди можуть мені порадити щось та вибрати, от на цей раз спробували ми стоматологічні товари The Humble Со https://www.aitas.com.ua/product_brand/the-humble/ В них навіть і вушні палички особливі! головне, що по вартості можуть всі собі купувати і не казати, що це дуже дорого.
Re: Фірма стоматологічний товарів
25.08.2023 18:06
Пам'ятаю, як я шукала стоматолога для своєї доньки і натрапила на пісні, які, здається, стосувалися цієї теми або відображали досвід інших батьків. Щось в них привернуло мою увагу. Випадково я також знайшла його через статтю, посилання на яку було позначено як детский стоматолог в Одессе. Можливо, там є і ця пісня, якою ви цікавитесь!
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©