Героический Форум!

Хочу придбати варильну поверхню у Львові!

Размещено by Cergeiy 
Хочу придбати варильну поверхню у Львові!
15.08.2022 10:10
Привіт, цікавить недорога електрична варильна поверхня, хто може мені порадити перевірений магазин, в якому можна подивитися варіанти таких варильних поверхонь? Був би вдячний за вашу пораду.
Re: Хочу придбати варильну поверхню у Львові!
15.08.2022 10:10
В Інтернеті як варіант можеш подивитися Варильні поверхні, ми там замовляли, але відразу хочу попередити, у них доставка довга за часом, ми близько двох тижнів чекали своє замовлення.
Re: Хочу придбати варильну поверхню у Львові!
15.08.2022 10:10
Недорога електрична варильна поверхня в вашому розумінні скільки повинна коштувати? Якщо ви хочете купити за 1000 гривень, то таку варильну поверхню Ви вже точно зараз не знайдете.
Re: Хочу придбати варильну поверхню у Львові!
15.08.2022 10:10
Tarass Пишет:
-------------------------------------------------------
> Недорога електрична варильна поверхня в вашому розумінні скільки повинна коштувати? Якщо ви хочете купити за 1000 гривень, то таку варильн поверхню Ви вже точно зараз не знайдете.
Щоб ви розуміли, електричні Варильні поверхні, за ціною йдуть дорожче, ніж газові. Якщо газову поверхню можна взяти наприклад за 2 тисячі на 4 конфорки, то за ці гроші з електричних поверхонь, ви можете знайти тільки варіант на 1 комфорку.
Раджу вам подивитися в інтернет-магазині https://allo.ua/ua/l-viv/varochnye-poverhnosti/ який мені дуже подобається тим що їх асортимент завжди переповнений і кожен зможе підібрати по-своїм потребам.
Думаю що краще переплатити тисячу чи дві, але купити якісний варіант.

Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©