Героический Форум!

Підготовка до здачі ЗНО з фізики

Размещено by Satina 
Підготовка до здачі ЗНО з фізики
18.08.2021 07:07
Мій син уже зовсім скоро розпочне навчання в школі як випускник, учень одиннадацятого класу. Все літо у нас велися розмови на рахунок його майбутньої професії, адже потрібно, поки є ще час до здачі ЗНО, більшу увагу приділити певним предметам, які важливі будуть для вступу в університет. Ще минулого року син почав займатися з вчителем додатково математикою, українською мовою. А теперь нам потрібно ще і звернути увагу на фізику. Підкажіть, де можна і до кого звернутися на рахунок підготовки до здачі ЗНО з фізики?
Re: Підготовка до здачі ЗНО з фізики
18.08.2021 07:07
Так і до вчителя у школі з фізики ви можете звернутися за допомогою. Як з іншними предметами ваш син займається з викладачами, так і з вивченням фізики нехай йому допоможе вчителя за додаткову плату.
Re: Підготовка до здачі ЗНО з фізики
18.08.2021 07:07
А можете і онлайн курси пошукати з вивчення фізики. Моя донька в минулому році так англійстку мову вивчала, записавшись на курси по вивченню англійської, на яких також готували до здачі ЗНО.
Re: Підготовка до здачі ЗНО з фізики
18.08.2021 07:07
Я раджу вам, автор, звернути свою увагу на те, що на освітньому порталі "На урок" можна пройти онлайн-курс підготовки до ЗНО з фізики тут https://naurok.ua/course/zno/fizyka Думаю, що вашому сину було б зручно навчатися на таких курсах і раз цей курс налаштований на успішну здачу зовнішнього незалежного оцінювання, то закінчивши його, у вашого сина буде достатньо знань, щоб досягти успіху при здачі ЗНО.
Re: Підготовка до здачі ЗНО з фізики
07.02.2022 18:06
Теж цікавить питання, де саме краще за все проходити підготовку до ЗНО?
Re: Підготовка до здачі ЗНО з фізики
09.02.2022 10:10
Щоб отримати дійсно необхідну інформацію та підготовку краще за все у навчальних закладах проходити підготовку до ЗНО https://znogrant.com.ua/ Тут проводяться пробні тестування та визначається рівень знань учнів. Вже після цього складається індивідуальна програма навчання, яка передбачає надання максимально необхідних знань для успішного складання ЗНО.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©