Героический Форум!

Як вийти на державних замовників

Размещено by SupRimes 
Як вийти на державних замовників
27.12.2021 10:10
Підкажіть, де можна приватній фірмі, яка спеціалізується на постачанні офісної техніки професійного призначення знайти нові шляхи збуту товарів? Чи можливо якось вийти на державних замовників? Що для цього потрібно?
Re: Як вийти на державних замовників
27.12.2021 10:10
Вам краще звернутись до учбових закладів та установ, яким потрібна канцелярія. Наскільки я пам’ятаю, тоді потрібно просто провести бесіду з керівництвом та зробити їм гарну пропозицію щодо закупівлі.
Re: Як вийти на державних замовників
27.12.2021 10:10
Держава потурбувалась про те, щоб кожний підприємець або приватна компанія мали легальну змогу стати офіційним постачальником послуг або товарів для неї. Для цього функціонує програма ProZorro, яка була зроблена саме для цього.
Re: Як вийти на державних замовників
27.12.2021 10:10
Скористайтесь перевагами та можливостями державних закупівель, які можна реалізувати через посередництво спеціалізованих електронних майданчиків, таких як Zakupki.
Саме такі ресурси надають доступ до інтернет магазину Prozzoro-market https://zakupki.com.ua/prozorro-market де постачальники можуть виставляти на продаж свою продукцію або товари, а ось державні замовники обирають серед них найкращі пропозиції на їх думку, та замовляють. Це все відбувається онлайн, за сприянням торгівельного майданчика. Це все дуже швидко робиться.



Изменения 1 раз. Последнее изменение в 27/12/2021 10:10 by miraun.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©