Героический Форум!

Подарок мужу

Размещено by mamba 
Подарок мужу
24.08.2023 21:09
У мужа скоро день рождение, хочу подобрать ему хороший уход за лицом. Подскажите хороший бренд мужской косметики. Где можно заказать оригинал хорошего качества? Буду рада помощи.
Re: Подарок мужу
24.08.2023 22:10
Смотря какой у вас бюджет. Есть очень дорогие серии в брендовых магазинах, там конечно купите оригинал , но и цена будет на порядок дороже. Что можно купить так это гель для умывания, чтобы не пересушивал кожу лица как мыло, крем для лица и вокруг глаз.
Re: Подарок мужу
24.08.2023 22:10
Хорошая косметика французского производства [idn-cosmetics.com] здесь есть мужская серия ухода за лицом. У меня муж такой уходовой серией пользуется, очень доволен. Это один из самых известных брендов. В серию входит серия микроэлементов получаемых из морской воды, водорослей, зоопланктона.Доставка по Украине быстрая, удобная оплата.
Re: Подарок мужу
30.08.2023 23:11
Подарунок для коханого чоловіка завжди потребує ретельної обдуманості. Різноманітність варіантів допомагає знайти ідеальний варіант, і одним із цікавих і корисних подарунків може бути рицинова олія для волосся. Незвичайний вибір подарунка, але дуже актуальний, особливо якщо ваш чоловік прагне дбати про своє волосся та вигляд. Рицинова олія має в собі багато корисних компонентів, які допомагають зміцнити волосся, покращити його структуру та забезпечити здоровий блиск. Це може бути особливо цінно для чоловіків, які ведуть активний спосіб життя і бажають виглядати завжди на висоті.
Re: Подарок мужу
20.09.2023 17:05
А як можна гарно та креативно поздоровити чоловіка?
Re: Подарок мужу
20.09.2023 18:06
На сайті Два Гуся шукайте вітання для чоловіка. У мене була інша причина сюди потрапити, шукала привітання для куми з днем народження https://dvagusya.com.ua/garni-slova-privitannya/krasivi-privitannya-z-dnem-narodzhennya-23/ , знайшла дуже вдалі слова. Мені сподобався сайт в цілому. Тут багато цікавого є та того, що може в житті знадобитися.
Re: Подарок мужу
10.11.2023 16:04
Дівчатка, я теж не можу вигадати подарунок своєму чоловікові. Шукаю скрізь вже й не те що потрібно. Вже не знаю, що робити, день народження вже через тиждень.
Re: Подарок мужу
10.11.2023 17:05
Може вам буде простіше запитати у чоловіка що б йому хотілося отримати як подарунок на день народження? Я вам можу дати ще посилання на сайт, де можна подивитись ідеї що подарувати чоловікові. Я тут знайшла один цікавий варіант на замітку собі. Але ще не впевнена, чи вийде у мене вчасно замовити такий варіант через інтернет. Але ідеї для подарунка тут прикольні.
Re: Подарок мужу
18.01.2024 01:01
Можливо вашому чоловіку сподобається в подарунок квадрокоптер https://dronestore.com.ua/uk/product-category/kvadrokopteri/? Річ цікава і багатофункціональна, все залежить від можливостей фантазії господаря квадрокоптера. Ним можна просто дурачитися як іграшкою або тренеруватися знімати неймовірно круті відео з прекрасними пейзажами. Це ще краще ніж фотоапарат, тому що з його допомогою можна побачити набагато більше з висоти пташиного польоту ніж стоячи на землі. Тому чомби й ні?
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©