Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Модульний будинокРазмещено by Lopareda55
Мені здається, що це справді гарний варіант для України, бо проєкт недорогий, будується швидко і не шкода грошей, раптом щось трапиться. Адже часи зараз нестабільні, війна все-таки, і тому мені здається, що модульний будинок - найрозумніше вкладення в такий час.
Замислююсь над тим, щоб поставити модульний будинок на дачній ділянці під Києвом. Хочу щось компактне, але зручне — для виїздів на вихідні. Проблема в тому, що не знаю, з чого почати: де дивитися проєкти, як зрозуміти, які ціни адекватні, чи реально все зробити швидко. І ще — як це виглядає на практиці? Хтось має досвід із монтажем? Чи треба самостійно щось добудовувати, чи привозять уже готовий будинок? Поділіться, будь ласка, хто стикався — бо в інтернеті купа загальної інформації, а хочеться почути реальні поради.
Ми якраз навесні встановили собі модульний будинок на ділянці. Все проходило досить просто — обрали проєкт, підписали договір і за 30 днів будинок був готовий. Монтаж зайняв буквально 5 годин, все зробили під ключ. Раджу подивитися готові модульні будинки https://nordi.house/proektyi/ — там є багато варіантів, ціни фіксовані. Наприклад, Nordi 28 коштує від 504 000 грн, а Family 73 — від 1 314 000 грн. Ми брали Barn 35 — ідеальний для дачі!
Я спочатку не розглядала серйозно такі варіанти, бо здавалося, що це щось тимчасове і не дуже зручне для постійного використання. Але коли постало питання швидко організувати простір, почала вивчати різні рішення і натрапила на АРТМЕТАЛ УКРАЇНА. Саме там мені запропонували модульні будівлі, і я вирішила спробувати, бо це виглядало більш практично, ніж я думала раніше. У підсумку все зробили швидко і акуратно, а готовий результат виявився набагато комфортнішим, ніж я очікувала спочатку. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|