Героический Форум!

HR-менеджер - як стати успішним?

Размещено by Kortni 
HR-менеджер - як стати успішним?
21.07.2023 17:05
Працюю HR-менеджером, але не можу ніяк вийти на новий уровень
Може хто даст пораду як підвищити свою кваліфікацію та стати успішним HR-менеджером? Буду вдячна всім за поради та консультації з цього питання, яке мене так турбує!
Re: HR-менеджер - як стати успішним?
21.07.2023 17:05
Перш за все розвивайте комунікаційні вміння - успішний HR-менеджер повинен вміти ефективно спілкуватися зі співробітниками на різних рівнях, слухати їх потреби і допомагати у вирішенні проблем. Обов'язково розумійте бізнес-процеси: Сприймайте свою роботу як частину стратегічного розвитку компанії. Це дуже важливо щоб досягнути успіхів!
Re: HR-менеджер - як стати успішним?
21.07.2023 19:07
Дякую за пораду, але все це роблю, а не можу ніяк не можу отримати високі професійні навички. Щось роблю не так як треба. Ось думаю може записатися на навчання в цієї галузі. Відео курси я дивились, але і це не допомагає(
Re: HR-менеджер - як стати успішним?
21.07.2023 21:09
Ще є гарний варіант. Ви можете в українському освітньому онлайн-хабі Changers розвинути свої професійні навички, там гарні експерти-практики проводять заняття. Раджу дізнатися подробиці.
І дам вам пораду - розвивайте лідерські якості: Вмійте керувати іншими, впроваджувати позитивні зміни та надихати інших на успіх. Не забувайте, що успіх у цій галузі також залежить від вашої внутрішньої мотивації та зобов'язаності до своєї професії. Прагніть постійно розвиватися, вчитися на помилках і бути відкритим до нових викликів. Успішний HR-менеджер завжди прагне бути найкращим в своїй галузі та досягати успіху для своїх співробітників та компанії в цілому.




Изменения 1 раз. Последнее изменение в 21/07/2023 21:09 by FafaNana.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©